XII. ročník studentské Balkánské konference

Vážení studenti a přátelé Balkánu, dovolujeme si Vás pozvat na XII. ročník studentské konference Rady pro mezinárodní vztahy, Ústavu mezinárodních vztahů a Prague Security Studies Institute pořádané pod záštitou Ministerstva zahraničních věcí ČR. Konference se uskuteční v pátek 26. dubna 2019 v prostorách Černínského paláce Ministerstva zahraničních věcí ČR.

26. 4. 2019 (9:00)

Ministerstvo zahraničních věcí ČR, Loretánské nám. 5, Praha 1

Studentské části konference se můžete aktivně zúčastnit a vystoupit zde s vlastním odborným příspěvkem na jakékoliv téma týkající se balkánských zemí (např. jejich kultury, politické a ekonomické situace, důležitých historických momentů, regionálních i mezinárodních vztahů vztahujících se k Balkánskému poloostrovu atd.). Jedinou omezující podmínkou pro vystoupení na konferenci je statut vysokoškolského studenta (bakalářské či magisterské studium). Konference je samozřejmě otevřena i hostům, kteří nemají zájem prezentovat vlastní práci, ale chtějí se zúčastnit jako posluchači a diskutující.

Opět spojujeme konferenci s odměnou pro autora, který vystoupí s nejkvalitnější, nejzajímavější a zároveň odborně nejhodnotnější prací. Odměna ve výši 15 000,- Kč je organizátory konference určena na náhradu nákladů spojených se studijní cestou do některé z balkánských zemí. Jednotlivé práce budou hodnoceny odbornou porotou, která bude posuzovat i jejich prezentaci na konferenci. Pokud byste měli zájem na studentské konferenci vystoupit, prosíme Vás, abyste do 10. dubna 2019 zaslali stručnou anotaci Vašeho příspěvku na e-mailovou adresu rmv@rmv.cz. Svou šanci na výhru můžete zvýšit zasláním celého příspěvku do 21. dubna 2019, aby ho porota mohla s předstihem dostatečně prozkoumat.

V případě dalších dotazů se nás obraťte na uvedeném e-mailu. Taktéž Vás prosíme, abyste se (i v případě, že nebudete aktivně vystupovat s vlastním příspěvkem) registrovali, a to také na e-mailu rmv@rmv.cz. Děkujeme!

Další informace najdete také zde.

Těšíme se na Vás i Vaše příspěvky!

Registrační e-mail: rmv@rmv.cz

Spolupráce / Záštita

Rada pro mezinárodní vztahy, Prague Security Studies Institute